Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Ontwerp beleidsplan en Ontwerp plan-MER

woensdag 14 augustus
De provincie West-Vlaanderen maakt het provinciaal Beleidsplan Ruimte West-Vlaanderen op. Tijdens het openbaar onderzoek (voorjaar 2025) kan je de documenten komen inkijken in het gemeentehuis.

Ontwerpen

Het ontwerp van het Beleidsplan Ruimte West-Vlaanderen werd door de provincieraad voorlopig vastgesteld op 20 juni 2024. Hierover volgt een openbaar onderzoek van 90 dagen, waarbij iedere burger reacties kan geven op de inhoud van het ontwerp Beleidsplan Ruimte West-Vlaanderen én over de inhoud van het ontwerp plan-Milieueffectenrapport (MER). Tijdens het openbaar onderzoek worden er minstens twee informatie- en inspraakvergaderingen georganiseerd.

Start openbaar onderzoek

Doordat in oktober 2024 de lokale en provinciale verkiezingen plaats vinden, zal het openbaar onderzoek pas starten in het voorjaar van 2025. Pas dan zijn de verschillende nieuwe gemeenteraden geïnstalleerd. In december 2024 zal een nieuwe bekendmaking gebeuren met meer informatie over het openbaar onderzoek.

Kom langs

Tijdens het openbaar onderzoek zal iedereen de documenten kunnen nakijken op het provinciehuis Boeverbos en bij de 64 gemeentehuizen in de provincie West-Vlaanderen.

Meer info

De documenten en de procesinformatie zijn nu reeds raadpleegbaar op de website van de provincie West-Vlaanderen.

Nieuwsoverzicht
mensen kijken een plan in

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina