Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Operatie Proper: oproep deelnemers

woensdag 11 september
Mooimakers organiseert opnieuw 'Operatie Proper'. Wil je als school of vereniging ook je omgeving op punt zetten? En daarvoor een mooie beloning in ontvangst nemen? Schrijf je dan zeker voor deze 8ste editie!

Wat is Operatie Proper?

Operatie Proper is een beloningssysteem waarbij scholen en jeugdverenigingen een duwtje in de rug krijgen om zwerfvuil duurzaam aan te pakken. Gemeente Staden doet alleszins mee aan het project! Als deelnemer krijg je logistieke en andere ondersteuning van de gemeente en afvalintercommunale Mirom. Je staat er dus zeker niet alleen voor! 

Ruim 60 goeie voorbeelden

Het voorbije schooljaar brachten meer dan 50 scholen en 10 verenigingen uit de regio van Mirom Roeselare dat actieplan tot een goed einde. Zij worden daarvoor beloond met een mooie cheque. Die wordt tijdens een plechtige uitreiking in september overhandigd. Die centen, soms meer dan 800 euro, kunnen ze dan gebruiken om bijvoorbeeld de speelplaats op te fleuren, of om te investeren in een duurzaam schoolbeleid.

Schrijf je ook dit jaar in!

Ruim 60 deelnemers met een mooi rapport, da’s al heel mooi. Maar er zijn nog veel meer scholen en jeugdverenigingen in de 12 gemeenten van Mirom. Schrijf je daarom als Stadense school of vereniging zeker in voor een nieuwe Operatie Proper!

Nieuwsoverzicht
mensen ruimen vuilnis op

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina