Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Inschrijvingen sportkampen

vrijdag 27 september
Vanaf dinsdag 1 oktober 17 uur kan je je kind inschrijven voor de sportkampen in de krokus-, paas- en zomervakantie van 2025. Goed nieuws voor wie nog een activiteit zoekt tijdens de herfstvakantie! Daar voegden we een sportkamp voor peuters en kleuters toe.

Sport, sport, sport

Het schooljaar is nog maar pas gestart, maar toch denken we best al wat vooruit! Je kan binnenkort je sloeber inschrijven voor sportactiviteiten (Multimove, Kijk! Ik fiets) en sportkampen tijdens de krokus-, paas- en zomervakantie. 

Inschrijven

De inschrijvingen starten op dinsdagavond 1 oktober om 17 uur. Surf naar www.staden.be/activiteiten, ontdek het programma en schrijf in! Ondervind je problemen? Neem dan contact op met de sector Vrije Tijd via 051 70 82 04. Die avond zijn ze bereikbaar tot 19 uur.

Vrijetijdspas

Heb je recht op de Vrijetijdspas? Dan moet je telefonisch inschrijven bij de sector Vrije Tijd op 051 70 82 04. 

Herfstvakantie

Goed nieuws voor wie tijdens de komende herfstvakantie een sportieve activiteit zoekt voor zijn of haar kind. Voor zowel de peuters als kleuters voegden we een sportkamp toe van volle dagen. Hiervoor kan je ook inschrijven vanaf 1 oktober. 


Reglement sportactiviteiten

Het reglement sportactiviteiten werd goedgekeurd op de gemeenteraad van donderdag 26 september 2024. Je kan hier alvast de goedgekeurde versie inkijken. Het reglement wordt eerstdaags officieel bekendgemaakt en gepubliceerd. 

Nieuwsoverzicht